Yritys

Oy Esope Ab keskittyy korkealuokkaisten teollisuusraaka-aineiden maahantuontiin. Pääasiallisina asiakkainamme ovat kemianteollisuuden yritykset, joita palvelemme tarjoamalla raaka-aineita ja lisä- ja apuaineita moninaisiin sovelluksiin. Laajennamme ja kehitämme monipuolista tuotevalikoimaamme jatkuvasti yhdessä asiakkaittemme kanssa. Toimittajavalinnoissamme kiinnitämme erityistä huomiota laatu- ja ympäristöjärjestelmiin. Asiakkaitamme ovat erityisesti maali-, muovi- ja kumiteollisuus sekä teknokemian yritykset.

Tekninen tuotetuki on olennainen osa toimintaamme, ja yhdessä asiakkaan ja päämiehen kanssa pyrimme löytämään sopivimmat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Asiantunteva ja ripeä myyntihenkilöstömme työskentelee läheisessä yhteistyössä asiakkaittemme tutkimus- ja tuotekehitysosastojen sekä toimittajiemme teknisen asiakaspalvelun kanssa. Osallistumme myös säännöllisesti päämiestemme järjestämiin myynti- ja tuotekoulutuksiin.

Myyntikonttorimme Helsingin Vallilassa välittää asiakkaittemme tilaukset nopeasti varastollemme, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Nurmijärvellä Helsinki-Tampere-moottoritien välittömässä läheisyydessä. Toimimme omissa tiloissa oman henkilöstön voimin. Näin takaamme, että toimitukset ovat nopeita ja kuljetukset järjestetään tuotteiden erikoisvaatimusten mukaisesti.

Samoissa tiloissa Esopen kanssa toimii tytäryritys tPlus Oy, joka tuo maahan elintarviketeollisuuden raaka- ja lisäaineita (http://www.tplus.fi/).